AKCIÓ


Tekintse meg Lézerkezeléssel

kapcsolatos információinkat!

Üdülési csekk elfogadóhely
Egészségpénztári szerződések
Akciók

Szakrendelések - Akupunktúra

A hagyományos kínai orvoslás olyan gyógymódok használatát javasolja, amelyek a kívánt hatáson kívül semmilyen káros mellékhatással nem járnak. 

Az akupunktúra mechanikai ingerlések segítségével próbálja meg a test és szellem felborult energetikai egyensúlyát visszaállítani. Az akupunktúrás kezelések során a bőrfelszín meghatározott pontjait tűszúrásokkal stimuláljuk, így próbáljuk a szervezet működését optimalizálni.

  • Fogyasztás akupunktúrával
    Alacsony energiatartalmú, gyümölcsökben, zöldségekben, fehérjékben gazdag, de zsírban és szénhidrátban szegény étkezés kiegészítéseképpen alkalmazott akupunktúrás kezelés a diétát hosszú távon tarthatóvá, eredményessé teszi.
  • Dohányzásról leszoktatás
    A fülakupunktúrás kezelés a méregtelenítő szervek stimulálásával segíti a szervezet gyorsabb méregtelenítési folyamatát. Klinikailag bizonyítottan hatásos a nikotinfüggés elvonási tüneteinek enyhítésére, a nikotin utáni sóvárgás csökkentésére, a leszokással járó feszültségek oldására. Nincs mellékhatása.
  • Mozgásszervi problémák kezelése akupunktúrával
    Az akupunktúra kiválóan alkalmazható mozgásszervi panaszok kezelésére. A testünkön elhelyezkedő aktív pontok akupunktúrás ingerlésével csökkennek a reumatológiai, az ortopédiai, az izom- és ínpanaszok.